Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

„Лормет-България” ООД е създадена през 2005 година. Фирмата е специализирана в производството на опаковки за млечната промишленост, но може да предложи идеи и решения за опаковането на по-широк кръг продукти.
Благодарение на богатия опит на работещите във фирмата специалисти, натрупан в областта на гъвкавите опаковки, клиентите се обръщат с доверие и сигурност към „Лормет-България”, за да намерят решение на своите проблеми и да получат съвети и допълнителна информация по нови и вече стартирани проекти.
Местонахождението на фирмата (в Габрово) е предпоставка за лесна и удобна комуникация с всички региони на страната. Сред клиентите на фирмата са изявени производители на млечни и местни продукти от цялата страна.
Усилията и добронамереността на фирмата към окръжаващата среда доведоха до привеждането на помещенията и технологичния цикъл към изискванията на GMP стандарта. Така, още преди нормативната база да е принудила производителите на опаковки да работят в посока на подобряване на вътрешната среда и контрола върху опаковките и тяхната микробиология, „Лормет-България” предлага на производителите на хранителни и фармацевтични продукти опаковки, които са 100% контролирани.
Затворения цикъл на производство на капачки за кисело мляко прави „Лормет-България” предпочитан партньор.

"Лормет - България" ООД е българският производител на твърдо и меко алуминиево фолио, предназначени за производство на блистри за фармацията и капачки за кисели млека.

Фирмата произвежда:
- твърдо алуминиево фолио 0.020 mm (за фармацията);
- меко алуминиево фолио 0.030 - 0.037 mm (за капачки за кисело мляко);
- капачки за кисели млека с висококачествен печат;
- капачки с нестандартна форма (за топени сирена, майонеза, козметични продукти, хранителни добавки и други продукти);
- опаковки за краве масло;
- опаковки за прясно мляко;
- вакуумни и други опаковки за млечни продукти.

ВСЯКА ПАРТИДА ОТ ПРОИЗВЕДЕНАТА ПРОДУКЦИЯ СЕ СЪПЪТСТВА СЪС СЕРТИФИКАТИ ЗА КАЧЕСТВО И ПРОТОКОЛ ЗА МИКРОБИОЛОГИЧЕН АНАЛИЗ.

 

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net